IEEE Communication Day

Communication Day 1

GTU IEEE Öğrenci Kolları Communication Day 1

Haberleşme alanına ilgi duyan öğrencileri bir araya getirip öğrencilerin yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan bir öğrenci organizasyonudur.

Communication Day , sektörde öncü çeşitli firmaları üniversitede ağırlayacak. Ayrıca, firmalar işe alım sürecinde neler gerektiğini öğrencilere aktarabilecek. Böylece öğrenciler de kendilerini bu alanlarda geliştirebilecekler.

Gelen firmalar staj imkanlarından bahsedecek ve staj başvurusu alacaklar.

Etkinliğin en büyük avantajı, öğrencilere ileride çalışabilecekleri, güncel ve kullanılan teknolojiler hakkında sunumlar yapıp, eğitimler verecekler.

Communication Day'de görüşmek üzere.

3 MART SALI
İşletme Amfisi

13.00 - 14.00 Türk Telekom Group
Şirket tanıtımı ve kariyer fırsatları

14.15 - 15.00 NETAŞ
Şirket tanıtımı ve Netaş' ta kariyer fırsatları- Dr. Oguzhan YAVUZ

15.15 - 16.00 CISCO
Cisco şirtket tanıtımı, ciscoda kariyer fırsatları ve Cisco Netwroking academy- Deniz Sungurlu ( Cisco Networking Academy Türkiye Sorumlusu )

**Gelen firmalar staj imkanlarından bahsedecek ve staj başvurusu alacaklar.

www.gtuieee.com